pilarius píše:Taky mrzne? Mně teda stačí CTRL+ALT+DEL, a pak poslepu zmáčknout A (vyhledá to AAGame...), Delete (zeptá se to, jestli se to má vypnout), Enter (potvrdíš vypnutí), a jsi zpátky v systému.
Mapa Pipeline mi to téměř vůbec nedělá. Tak maximálně jednou za několik mnoho hodin. Naštěstí tu mapu mám rád, tak s ní vydržím.
-CS[s]F-Qwerty_sK píše:pilarius píše:Taky mrzne? Mně teda stačí CTRL+ALT+DEL, a pak poslepu zmáčknout A (vyhledá to AAGame...), Delete (zeptá se to, jestli se to má vypnout), Enter (potvrdíš vypnutí), a jsi zpátky v systému.
Mapa Pipeline mi to téměř vůbec nedělá. Tak maximálně jednou za několik mnoho hodin. Naštěstí tu mapu mám rád, tak s ní vydržím.
mne to nereaguje na nic ... ale zaclo mi to robit az v sobotu doteraz to bolo pohodicke ...

pilarius píše:Já už objednal novou grafárnu. Sapphire Ati Radeon Vapor-X HD 4850 512MBa k tomu kit 2x 1 GB RAM. S touhle kartičkou už by to mělo běhat v pohodě.
pilarius píše:Jako lepší karta než tahle v poměru cena/výkon teď fakt není. Pak je teda ještě nějakej Gainward GLH HD 4850, který má GDDR5, takže je to vlastně podtaktovaná HD 4870 za 3200 Kč, ale tolik peněz už jsem do toho potřebu vrážet neměl. Do dual GPU bych nešel. Vždycky se musí čekat na ovladače a je problém to taktovat. Já si vždycky rád zataktuju, i kdybych tím měl získat jen 1 % výkonu. Pro dobrej pocit výkonu zadarmo.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník