Battlefield Bad Company 2

Battlefield Bad Company 2

Příspěvekod -CS[s]F-MrtvaMrkev » 08 bře 2010, 12:18

zkoušel někdo? jaký to je?
Jak to má volant nebo kozy, tak s tim budou brzy problémy...
"Většina Iráčanů chce žít v mírovém, svobodném světě. A my je najdeme a postavíme před soud." George Bush ml.
Cynismus je umění vidět věci takové, jaké jsou, a ne takové, jaké by být měly. Oscar Wilde
-CS[s]F-MrtvaMrkev

Re: Battlefield Bad Company 2

Příspěvekod -CS[s]F-Bananek » 08 bře 2010, 18:40

Jo docela dobrý, resp. sem hrál warez verzi, takže jen single pralyer, kampaň je trochu krátká a dost naskriptovaná, něco jako COD, nepřátele na tebe vrthnou v tu pravou chvíli atd. ale po netu jako originálka to nemusí být vůbec špatný, asi bych si ji skoro koupil kdybych měl many, ale musím počkat do léta .. :)
Zničitelný prostředí je docela dost, ale všechny baráky se hroutěj více méně stejně, ale je to pěkný když stojíš u okna a schováváš se před tankem nebo před borcem s RPG a za chvíli se nemáš kde v tom baráku schovat :-D
Majitel pohřební služby na dotaz jak se mu daří v oboru: "No zrovna teď je to bída, lidi nechtějí umírat, naštěstí ale musí!!!"

"Můj vztah k zelenině je veskrze pozitivní. Žádám ovšem, aby mezi mne a ji byl vsunut transformační mezičlánek, který se jmenuje prase."

Chuck Norris zemřel před 10 lety, ale Smrtka neměla odvahu mu to říct…
Chuck Norris napočítal do nekonečna. Dvakrát…
-CS[s]F-Bananek
Site Admin

Příspěvekod -CS[s]F-MrtvaMrkev » 08 bře 2010, 23:52

prej se nede lehnout?! to je v mp trosku na prd ne
Jak to má volant nebo kozy, tak s tim budou brzy problémy...
"Většina Iráčanů chce žít v mírovém, svobodném světě. A my je najdeme a postavíme před soud." George Bush ml.
Cynismus je umění vidět věci takové, jaké jsou, a ne takové, jaké by být měly. Oscar Wilde
-CS[s]F-MrtvaMrkev

Příspěvekod -CS[s]F-Bananek » 08 bře 2010, 23:54

jn nejde, nebo sem zatím na to nepřišel, a kleknutí jen po dobu co držíš tlačítko, ale to je možná lepší než na furt.
Jinak výber zbraní třeba úplně na hovno, jen samý modernější zbraně, žádná klasická M4/M203 .. to se mi nelíbí.
Majitel pohřební služby na dotaz jak se mu daří v oboru: "No zrovna teď je to bída, lidi nechtějí umírat, naštěstí ale musí!!!"

"Můj vztah k zelenině je veskrze pozitivní. Žádám ovšem, aby mezi mne a ji byl vsunut transformační mezičlánek, který se jmenuje prase."

Chuck Norris zemřel před 10 lety, ale Smrtka neměla odvahu mu to říct…
Chuck Norris napočítal do nekonečna. Dvakrát…
-CS[s]F-Bananek
Site Admin

Příspěvekod -CS[s]F-Rybyz-sK » 13 bře 2010, 04:18

-CS[s]F-Bananek píše:jn nejde, nebo sem zatím na to nepřišel, a kleknutí jen po dobu co držíš tlačítko, ale to je možná lepší než na furt.
Jinak výber zbraní třeba úplně na hovno, jen samý modernější zbraně, žádná klasická M4/M203 .. to se mi nelíbí.

a co by si chtel vole dit žijeme v moderni dobe... ješte tam chybi nejaky laser a uplna tecka PDT_Armataz_02_07
-CS[s]F-Rybyz-sK

Příspěvekod -CS[s]F-Blue(Sk) » 11 srp 2010, 16:40

Jonner to ma vravi ze MP je pecka a btw, M4 A4 sa predsa pouziva... vsade? Preco by tam nebola?
I know that many will call this useless work
-CS[s]F-Blue(Sk)

Zpět na Pokec